Wat doet dynQR.nl?

Via dynQR.nl worden contactgegevens snel bruikbaar op mobiele apparaten.

InloggenAanmelden

Steeds meer gebruikers van mobiele apparaten installeren een App die QR-codes scant en er de informatie uithaalt. Dat bespaart tijdrovend typewerk. Bijvoorbeeld de link naar de vorige webpagina:

Niet alle scanners kunnen alle uitvoeringen van QR-codes lezen, maar webpagina's herkennen ze eigenlijk standaard. Daarom is er dynQR.nl die webpagina's toont op zo'n mobiel, met daarin je contactgegevens. Die contactgegevens sla je op onder je telefoonnummer, in een systeem dat ENUM heet. ENUM is een standaardwijze van publiceren van contactgegevens, en eventueel kunnen speciale Apps die informatie perfect met je belgedrag integreren.

De QR-code is dus even stabiel als je telefoonnummer, en kan bijvoorbeeld op je visitekaartjes worden gedrukt, of met reclamestickers op je bedrijfsbus. Je maakt het hiermee eenvoudig om je te vinden. En al is de QR-code stabiel, je contactgegevens blijven flexibel aanpasbaar dankzij ENUM!

Kies hoe verder te gaan

Deze dienst is niet gratis. Voor normale nummers kost ze EUR 12,00 per nummer per jaar, inclusief BTW. Subnummers daaronder kosten maar EUR 2,00 per stuk per jaar. Als je hieronder je nummer invoert krijg je het in geuren en kleuren voorgerekend.

Je nummer: +

Aanmelden voor een nieuwe account of Inloggen op een bestaande.